Patiëntenomgeving – uw zorg online

Onze digitale patiëntenomgeving biedt u de mogelijkheid om diverse medische zaken, 7 dagen per week, 24 uur per dag, online te regelen. Hoe fijn is dat? Zo kunt u (fysieke) afspraken maken, herhaalrecepten bestellen, heeft u inzage in uitslagen van onderzoeken en kunt u (niet dringende) vragen stellen aan de huisarts, doktersassistente of praktijkondersteuner.

Uw huisarts zet al uw medische gegevens in uw eigen medische dossier. Door in te loggen in de beveiligde patiëntenomgeving kunt u dit inzien en kunt u online uw zorg regelen wanneer het u uitkomt. 

Zo kunt u bijvoorbeeld vragen stellen door ons een bericht te sturen. Zelfs een document of foto bijsluiten is mogelijk. En wanneer wij de vraag hebben beantwoord, krijgt u daarvan automatisch een melding.

Via de patiëntenomgeving heeft u tevens de mogelijkheid uw medicatiegegevens in te zien en online een herhaalrecept aan te vragen.

Afspraken maken gaat heel eenvoudig. En is geen wachttijd en u plant zelf via onze online agenda een afspraak in met de juiste persoon. Een automatische bevestiging volgt in de mailbox.


Heeft u nog geen account?
Ga naar de patiënten omgeving van uw huisartsenpraktijk. Hier kunt u via een aantal stappen een eigen account aanmaken. Heeft u hierbij hulp nodig? Bekijk dan deze informatiefolder. Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact op met de assistentes. Zij helpen u graag op weg.

Scroll naar boven